duminică, 19 decembrie 2010

Spune-mi ce zodie esti, ca sa stiu ce cadou sa-ti iau


Taur
Persoanele din zodia taur apreciaza orice cadou care are cumva legatura cu latura lor senzuala. Le face o deosebita placere sa aiba bani, sa se joace cu ei cum vor, cand vor si cat vor. Tine cont de faptul ca pentru tauri conteaza calitatea, si nu cantitatea.

Cadouri pentru ea: un parfum scump, un card-cadou, o cutie cu bomboane de cea mai buna calitate, o haina de blana/de piele.
Cadouri pentru el: un ceas de firma, un tablou valoros, o lenjerie din matase, o bratara din aur.

Fecioara
In cazul nativilor acestei zodii, nu e nevoie sa te complici, fiindca se multumesc cu cadouri practice. De cate ori au ocazia, se mandresc cu aspectul lor exterior foarte ingrijit. Sunt niste persoane extrem de organizate.

Cadouri pentru ea: un set de sapunuri sau sampoane cu eticheta bio, un cuptor de paine, un robot de bucatarie, un cos cu produse alimentare organice.
Cadouri pentru el: un set pentru birou (cu agenda din piele, pix, calendar etc.), un ceas cu multe functii, un cos pentru picnic cu toate obiectele necesare.

Capricorn
In general, capricornii sunt oameni de cariera, care pun profesia pe primul loc. Cu toate acestea, isi fac timp si pentru distractie, familie, hobby-uri. Au un simt al umorului dezvoltat. Vor cadouri luxoase, pe care nu si le-ar cumpara ei insisi.

Cadouri pentru ea: un halat din matase, o servieta din piele cu monograma, un stilou scump, o agenda cu coperti din piele.
Cadouri pentru el: un laptop, serialul Seinfeld pe DVD, un costum Armani, un suport pentru carti de vizita cu incrustatii din argint. 

Gemeni
Iti vor deveni cei mai buni prieteni daca le vei darui lucruri care sa le transmita mesajul ca sunt inteligenti. Ca parte a corpului, mainile sunt un fel de simbol al acestei zodii, deci poti alege o varietate de obiecte potrivite pentru maini. Gemenii au foarte multi prieteni pe care ii cheama des la petreceri.

Cadouri pentru ea: un album de arta, un abonament la revista preferata, un inel cu diamant, o crema de maini parfumata.
Cadouri pentru el: un set de pahare din cristal, un Blackberry, un iPhone, un MP3 Player, o enciclopedie.

Balanta
E bine sa stii ca apreciaza foarte mult muzica, deci nu vei da gres daca alegi albumul lor preferat, pe care sa-l adauge colectiei voluminoase. Nu le place sa faca nimic singuri si cauta intotdeauna echilibrul in viata lor. Sunt persoane romantice si sensibile.

Cadouri pentru ea: bilete la concertul formatiei preferate, un buchet imens de trandafirii rosii insotit de un biletel romantic, un sfesnic cu lumanari parfumate.
Cadouri pentru el: o balanta-obiect de decor, o colectie de CD-uri cu muzica preferata, o scrisoare de dragoste, o cina romantica pregatita acasa.

Varsator
Persoanele din aceasta zodie sunt foarte imprevizibile; saptamana asta pot face parasutism, iar cealalta yoga. Orice ar fi, varsatorilor le place sa tina pasul cu tehnologia, sa isi cumpere tot ce apare nou pe piata. Tin mult la prietenii lor.

Cadouri pentru ea: un album foto cu poze de la o petrecere sau alt eveniment, un cos cu diverse accesorii - bratari, gentute, curele, esarfe, un telefon mobil.
Cadouri pentru el: un iPod, un DVD player, un monitor LCD, un televizor-plasma, un sistem home cinema, un tricou cu pozele tuturor prietenilor. 
Berbec
Nativilor acestei zodii le place sa faca miscare, mai ales in perioada sarbatorilor, ca sa nu se depuna pe coapse si solduri toate bunatatile consumate la masa. Iubesc culoarea rosie si vor sa stie ca se afla intotdeauna pe primul loc in viata partenerilor.

Cadouri pentru ea: o esarfa, o rochie sau un set de lenjerie intima rosie; un CD cu muzica preferata, bilete la spectacolul lunii.
Cadouri pentru el: bilete la un meci de fotbal sau de box; o iesire la un joc de paintball, o plimbare la munte cu ATV-urile, o pereche de pantofi sport, o bicicleta pentru exercitii fizice.

Leu
Leilor le plac foarte mult darurile care ii fac sa arate si sa se simta extraordinar, fiindca isi iubesc propria persoana, se admira si vor sa fie admirati. Petrec mult timp cu jocurile de noroc, iar in ceea ce priveste culorile hainelor, prefera tonurile de rosu si auriu.

Cadouri pentru ea: cosmetice si accesorii pentru par, creme si lotiuni pentru corp, articole de make-up, bijuterii din aur, lenjerie cu imprimeuri animale.
Cadouri pentru el: un weekend la un hotel cu cazinou, bilete la loto, un set pentru pocker, o camasa rosie, o pijama aurie din matase.

Sagetator
In ceea ce-i priveste pe sagetatori, jumatate din bucuria de a primi un cadou consta in ruperea ambalajului. Sa fii sigura ca daca nu le place ce au primit, iti vor spune fara teama. Le place sa calatoreasca, sa urce pe munti, sa plece in excursii. Iubesc animalele.

Cadouri pentru ea: un calendar cu animale, un atlas geografic, animale de plus, un rucsac incapator.
Cadouri pentru el: ghete de alpinist, o pelerina de ploaie, un set de calatorie care sa contina obiecte pentru strictul necesar, un sac de dormit.

Rac
Nu vei da gres daca alegi cadouri... personalizate. Racilor le plac in mod deosebit obiectele din argint, fie ca sunt bijuterii sau obiecte de decor, cele lucrate manual si tot ce tine de "arta gospodariei". Sunt amatori de bauturi fine.

Cadouri pentru ea: un tablou pictat cu degetele, obiecte de artizanat, statuete, un colier din argint, o carte cu retete usor de preparat.
Cadouri pentru el: un set pentru ceai cu piese din argint, un set cu unelte, o sticla de vin vechi, un lichior fin, o fotografie in rama din argint.

Scorpion
Secretomania e o trasatura innascuta a scorpionilor, asa ca e potrivit orice cadou care sa reflecte aceasta caracteristica a lor. Le plac povestirile de atmosfera, cu intamplari cu final neasteptat. Au un apetit sexual crescut si frecventeaza regulat saloanele de cosmetica.

Cadouri pentru ea: un abonament la cosmetica, o colectie de filme gen mistery,lenjerie intima provocatoare.
Cadouri pentru el: o pereche de ochelari de soare de firma, o palarie cu boruri late, un roman politist, un rucsac cu multe fermoare si buzunare.

Pesti
Pestii nu sunt pretentiosi la cadouri, lor le place orice, mai ales obiectele care tin de imaginatie, de creatie artistica. Si fiindca sunt semn de apa, sigur vor fi incantati sa primeasca saltele cu apa, saruri de baie, sampoane sau geluri de dus. Sunt pasionati de arta fotografiei.

Cadouri pentru ea: un caleidoscop, o colectie de basme, o sticla cu sampanie, un volum de poezii, un puzzle.
Cadouri pentru el: un aparat foto digital, un halat de baie, un abonament la piscina, un weekend la mare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu