duminică, 19 decembrie 2010

Cum sa alegi cadoul potrivit?

Nu este deloc usor sa alegi un cadou, in special daca nu cunosti acea persoana prea bine. Atunci cand alegi un cadou este important sa iei in considerare multe lucruri pentru a face persoana, care primeste acel cadou, fericita. Scopul de a face un cadou este acela de a oferi fericire, bucurie si apreciere (a cadoului).

Alege un cadou folositor

Atunci cand alegi un cadou, fii sigur ca e folositor. Sunt lucruri pe care aproape fiecare persoana le-ar putea folosi, chiar daca e vorba de cineva sarac sau bogat, tanar sau mai putin tanar, profesional sau non-profesional. Un exemplu ar fi ramele foto. Acestea sunt cele mai potrivite daca nu stii ce cadou si-ar dori acea persoana.

Nu cumpara cadouri in functie de moda

Atunci cand cumperi un cadou in functie de trend, fii sigur ca acel cadou nu va avea o viata prea lunga, deoarece se va demoda rapid si va ajunge intr-o cutie de depozitare sau aruncat.

Alege o culoare potrivita pentru orice varsta

Culorile sunt foarte importante atunci cand alegi un cadou. Nu cumpara culori aprinse decat daca stii acea persoana foarte bine si stii ca ar aprecia.

Nu cumpara haine daca nu cunosti marimea persoanei

Sa cumperi haine este foarte dificil. Daca nu esti sigur de marime, iti recomand sa cumperi altceva, pentru ca risti sa iei ceva nepotrivit sau sa nu placa acelei persoane. Dar daca stii sigur ca isi doreste un anumit model sau un lucru anume si cunosti si marimea, atunci poti incerca.

Ia in considerare stadiul in care este acea persoana

Nu este practic sa cumperi unui student, de exemplu, o geanta foarte scumpa. Mai potrivit ar fi, sa cumperi o carte, un ghiozdan sau geanta speciala pentru carti.
Sa cumperi un cadou e usor daca iei in considerare anumite lucruri inainte sa mergi la cumparaturi. Cadourile sunt foarte importante pentru cei care le primesc, si pentru tine, ca persoana care daruieste, e important sa aduci satisfactie.

Nu conteaza ce daruiesti sau cat de simplu este un cadou, dar fii sigur ca este daruit cu draga inima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu