duminică, 19 decembrie 2010

Cadouri pentru EL

Salt cu parasuta - Pentru barbatii pasionati de senzatii tari, un salt cu parasuta este un cadou perfect. Nu trebuie sa-ti faci griji legate de siguranta celui drag tie, deoarece saltul are loc in tandem, alaturi de un instructor. Pretul unui astfel de cadou este de 925 lei.

poza parasutism
Weekend la Murfatlar - Asa cum o femeie ar fi absolut incantata de un weekend la SPA, un domn ar putea fi fascinat de un sfarsit de saptamana petrecut in cramele Murfatlar - degustari de vinuri si povesti legate de licoarea bahica, intr-un decor suta la suta traditional. Pretul unui astfel de cadou este de 970 de lei si include cazarea pe o noapte, pentru doua persoane, cina, dar si 8 probe de vinuri pentru degustat.
Set de camasi create de partenerul oficial al Casei Regale - Poate ca ai auzit pana acum despre Alexandru Ciucu, designerul oficial al Casei Regale ... Ofera-i celui drag tie posibilitatea de a purta o camasa speciala de aceste sarbatori, o camasa creata de insusi Alexandru Ciucu. Pretul unui astfel de cadou "regal" este de 1.500 de lei.
Consola Nintendo Mario Kart Wii Pack, editie aniversara 25 de ani - Se spune despre unii barbati ca sunt "niste copii mai mari". Daca si in cazul celui drag tie, aceasta zicala se aplica, atunci fa-i viata mai frumoasa cu un gadget ultramodern, editie aniversara. Noua consola Wii Black costa 999 de lei si vine la pachet cu o serie de accesorii si o multime de jocuri interesante.

poza consola wii
Stilou elegant - Detaliile fac diferenta, iar un domn adevarat stie acest lucru si cu siguranta va aprecia un stilou elegant. Pentru un astfel de cadou, iti propun doua variante de stilouri Fountain Pen - primul, creat de S.T. Dupont, cu o penita realizata din aur de 14 carate, finisat cu lac chinezesc si decorat cu elemente suflate in aur galben, la pretul de 310 euro si cel de-al doilea, din linia Olympio Medium, realizat manual, cu o penita din aur de 14 carate, la pretul de 326 euro. Ambele pot fi achizitionate prin intermediul Brands International .

poza stilouri
Tu te-ai gandit ce cadouri le vei oferi celor dragi de Craciun?

Asteptam si ideile tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu