duminică, 19 decembrie 2010

Cadouri pentru EL sau EA


Ceasuri cu design ultramodern - Cele mai cool ceasuri si accesorii le gasesti pe clockwise.ro Ceasuri Nooka, Alessi sau Lip si accesorii urbane colorate, cu un design special.
poza ceas
poza ceas
Aparate foto lomo si accesorii lomografice - Pentru pasionatii de fotografie, lomography.ro propune o serie de aparate si accesorii speciale lomografice, care se pot transforma intr-un cadou perfect.
poza aparat foto
poza aparat foto
Capace pentru rotile de la masina, custom made - Un blog putin altfel, a carui autoare picteaza capace pentru rotile de la masina, cu speranta unei lumi putin mai colorate. Modelele sunt custom made, iar setul de 4 capace costa 200 Ron.
poza capac roata

Fotolii personalizate - photoliu.com este locul in care poti crea si apoi achizitiona piese de mobilier unice, folosindu-te de propria imaginatie. Culorile si designul tapiteriei sunt la alegere, dar si custom made, astfel incat fotoliul final va fi unic. Un cadou demn de luat in considerare.
poza fotoliu
poza fotoliu
Biciclete urbane - Chiar daca acum este iarna, o bicicleta poate fi un cadou de Craciun foarte inspirat, care sa-l faca pe posesorul sau sa astepte primavara cu si mai mare interes. Ciclop.eu ofera o gama variata de biciclete, atat noi cat si second hand, la preturi accesibile tuturor.
poza bicicleta
Ceasuri personalizate - Ghica Popa este un artist cu un portofoliu impresionant, iar printre lucrarile sale se numara si desenele pe ceasuri. Pentru un cadou unic, puteti afla mai multe aici .
poza ceas
poza ceas personalizat
Ziare vechi, din ziua nasterii persoanei dragi - cadouldeosebit.ro ofera oricui posibilitatea de a face un cadou cu totul si cu totul special - un tablou cu prima pagina a ziarului din ziua nasterii persoanei respective. Mai mult de-atat, la cerere, se poate primi chiar si varianta printata, originala, a ziarului.
poza tablou
poza tablou
Portrete si caricaturi - O caricatura poate fi un cadou de Craciun foarte inspirat si amuzant! Tot ce iti trebuie este o fotografie a celui pe care vrei sa il surprinzi. Mai multe poti afla de aici sau de aici .
poza caricatura
poza caricatura
Zbor cu balonul cu aer cald - Un cadou cu totul special care poate bucura pe oricine este o ora de zbor deasupra orasului cu balonul cu aer cald. Pretul cadoului este de 950 lei.

Album cu fotografii de epoca personalizate - O sedinta de fotografie de epoca, la finalul careia fotografiile vor fi stranse intr-un album personalizat, pe care persoana draga tie il va pastra ca amintire intreaga viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu