duminică, 19 decembrie 2010

Cadoul potrivit in functie de zodie I

Universul cadourilor nu cunoaste granite. Acesta este un motiv pentru a considera in egala masura usoara si dificila cautarea celui mai potrivit cadou. 
BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Berbecul prefera in general cadourile scumpe si de firma.
Berbecul nu considera ca doar gestul conteaza si va dori mai degraba un cadou care sa arate ca este apreciat la justa lui valoare.
Este un personaj ludic, care nu sta o clipa locului si caruia ii plac sporturile de orice fel si inovatiile, indiferent de domeniul din care provin acestea.
Daca te gandesti sa ii cumperi un CADOU de tipul produs tehnologic inovator, fii sigur sau sigura ca va fi in extaz.
Atentie insa, produsul respectiv trebuie sa fie de marca, cu renume.
Un alt cadou potrivit pentru BERBEC ar fi cosmeticele, desigur scumpe, deoarece ii place orice ii rasfata trupul si simturile.
Culorile potrivite sunt rosul si negrul, in caz ca vrei sa ii iei un obiect vestimentar, de exemplu.
sugestii de la cadouri.ro: puzzle personalizat, o colectie de produse cosmetice, un vin de colectie si accesorii pe masura, o stea pe cer, un mesaj de dragoste in sticla, ambalate si personalizate, caci BERBECUL se considera unic.


TAUR (21 aprilie – 20 mai)
TAURUL este din fire pretentios in ceea ce priveste cadourile.
El sau ea asteapta sa fie cu adevarat surprins/a si bucuros/a de ceea ce primeste.
Adora cadourile care reprezinta o adevarata declaratie de dragoste.
Cum caminul si familia sunt sacre pentru el, orice fel de obiect de decoratiuni interioare, de bun gust cu siguranta, il va incanta.
O idee in acest sens sunt cadourile romantice, bijuteriile, obiectele artizanale, vinurile scumpe de colectie, stele pe cer si fara-ndoiala mesajele in sticla.
Cum isi doreste nemijlocit sa stie ca este pretuit si iubit, atunci astfel de cadouri il vor entuziasmna mai mult decat ceva de care ar avea realmente nevoie.
Fire gurmanda, se da in vant dupa delicatese frantuzesti, o sticla de sampanie sau o cutie de bomboane fine belgiene.
Daca te hotarasti sa ii cumperi un obiect vestimentar, trebuie sa fie verde.
sugestii de la cadouri.ro bijuterii, obiecte de decoratiuni interioare, neaparat flori, un tablou de bun gust, cutie de bomboane belgiene, o jucarie de plus, stele pe cer, mesaj in sticle, toate personalizate si daruite cu multa, multa dragoste.


GEMENI (21 mai – 21 iunie)
Geamanul, chiar daca nu pare, este in primul rand o persoana practica, motiv pentru care va aprecia intotdeauna obiectele utile, de uz curent, de care chiar are nevoie. In acelasi timp insa este si o fire foarte comunicativa, asa ca daca te tin buzunarele mai ales, o idee de cadou ar fi un obiect de domeniul telecomunicatiilor, de tip telefon mobil, handsfree, bluetooth, program 3G. Trebuie sa mai tii minte si ca ii plac lucrurile noi, asa ca orienteaza-te catre ultima descoperire tehnologica in domeniu.
Pentru bani mai putini, o idee ar fi obiectele care le stimuleaza inteligenta sau cultura, cum ar fi o carte sau un abonament la un club.
Culorile potrivite pentru ei sunt galben, portocaliu si violet.
sugestii de la cadouri.ro: electronice, laptop, set pentru birou si obiecte pentru birou, telefon mobil,
jocuri si jucarii inteligente, un puzzle.


RAC (22 iunie – 22 iulie)
Pentru un rac cadourile sunt in primul rand un semn de consideratie.
E bine de stiut ca pentru un rac trebuie sa gasesti cadoul despre care ti-a spus el o data si fara nicio ocazie ca si-l doreste. Asta ar demonstra ca esti foarte atent sau foarte atenta la nevoile si dorintele sale.
Chiar daca este doar o bijuterie, o va purta mereu cu mandrie, fiind o dovada a iubirii tale pentru el.
In rest, este destul de capricios si va fi greu sa gasesti ceva care sa ii placa cu adevarat. Orice este legat de domeniul ocult sau are o tenta spiritulala il va fascina in mod sigur. Culorile care i se potrivesc sunt in general in gama de albastru.
sugestii de la cadouri.ro o tabachera veche, un tablou sau chiar o icoana si orice cadou pentru casa, un parfum fresh, o carte din seria "Cum sa iti incepi propria afacere", o amuleta, un vin bun, stele pe cer si chiar un mesaj de dragoste in sticla ornamentala.


LEU (23 iulie – 22 august)
 Leului ii plac enorm de mult cadourile. Ii va placea ideea ca te-ai gandit la el, mai mult decat cadoul in sine. Cu toate astea, daca vrei sa il faci cu adevarat fericit, cumpara-i ceva cu care sa se poata mandri: un mobil, ceva de imbracat, etc.
Mai presus de orice, leului Ii place mult sa fie flatat. Si daca te tin buzunarele, cumpara-i ceva de firma sau oricum de mai multi bani, pentru a fi sigur/sigura ca se va putea mandri cu cadoul primit de la tine.
Culorile cele mai potrivite pentru Leu sunt in gama portocaliu-rosu.
sugestii de la cadouri.ro: un tricou haios personalizat, electronice, obiecte de decoratiuni interioare, un animal de casa, ceva fabricat manual, stele de vanzare, mesaje in sticla.


FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Aici sa stii ca vei avea ceva de furca.
Este un pretentios fara pereche.
Din punctul de vedere al unei fecioare, ceea ce ii faci cadou demonstreaza in primul rand ceva despre tine si despre caracterul tau.
Apoi, demonstreaza daca esti atenta la gusturile lui si, mai ales, cat de bine il cunosti. Detaliile sunt foarte importante. S-ar putea sa afli ca lui ii plac dungile mai groase un pic de exemplu.
Nu uita ca este o fire conservatoare, deci nu cauta sa il sochezi. Il vei bucura cu un cadou util, care pare banal in ochii altora, dar care este pretios pentru el.
Culorile potrivite sunt cele din gama rosu-violet.
sugestii de la cadouri.ro: obiecte de birotica, jocuri de strategie si jucarii inteligente, bijuterii, obiecte cosmetice, lenjerie, stele de vanzare, mesaj in sticla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu