duminică, 19 decembrie 2010

Idei de cadouri de Craciun pentru femei

idei de cadouri de craciun femei
Stiu ca multi asteptau acest articol, acest ghid de idei de cadouri de Craciun pentru femei, pentru cadouri ce pot fi oferite fetelor din viata voastra, mamelor, prietenelor, iubitelor, colegelor, surorilor, (amantelor:)) ), profesoarelor, matusilor, sau sefelor. Ei bine, in sfarsit am reusit sa pun cap la cap multitudinea de idei de cadouri de Craciun si iata-ma la inceputul unui lung sfat in ceea ce priveste cadourile de Craciun pentru femei.
Tin sa mentionez ca daca fata v-a dat de inteles ce si-ar dori, ar trebui sa-i faceti pe plac pentru ca asa este frumos. Insa daca nu stiti exact care este cadoul potrivit pentru a-i aduce un zambet larg pe fata, va invit sa cititi mai jos cateva idei de cadouri de Craciun sau cadouri de Mos Niculae pentru ea.
Idei de cadouri de Craciun: Haine sau Pantofi
idei de cadouri de craciun bluzeDe Craciun, bluzele, pardesiurile, trench-urile sau gecile, cizmele sau botinele, pantofii sau lenjeria intima sunt daruri destul de apreciate de fete, atat timp cat tu indeplinesti doua conditii esentiale: relatia dintre voi este stransa (ruda, prietena, iubita) si atat timp cat ii stii masura:P. Poti porni de la o geaca sau un pardesiu, lucru care ii va fi util mai mult timp, poti incerca cu o bluza, iar aici iti recomand sa mergi pe un model clasic cu un element atractiv.
idei de cadouri de craciun bluzeidei de cadouri de craciun bluzeidei de cadouri de craciun bluze
idei de cadouri de craciunDecat daca stii extrem de bine gusturile prietenei tale incearca o bluza disco sau mai stiu eu ce combinatie funky. In rest, te sfatuiesc sa ii iei o bluza normala, cu un decolteu frumos, careia i se poate alatura in pachetul de ocazie un lantisor interesant din argint sau (daca te tine punga) din aur. Ar fi o combinatie foarte reusita;)
idei de cadouri de craciunAlte idei de cadouri de Craciun mai includ si posibilitatea unei perechi de ghetute foarte confortabile sau pufoase, o adevarata placere pentru zilele friguroase. Pe de alta parte, si o pereche de pantofi frumosi ar face deliciul unei tipe. Mai greu insa sa gasesti masura potrivita. Pentru a oferi pantofi ca si cadou de Craciun, ai doua variante: ori mergi cu ea si ii cumparati impreuna, ori ii iei de la un magazin ce permite returnarea lor ca sa ii poata schimba in cu o marime potrivita.idei de cadouri rochie de craciun
Unul dintre ideile de cadou cele mai dragute, dupa parerea mea, ar fi o rochie pe care sa o poarte de revelion. Sunt sigura ca aceasta idee de cadou va fi binevenita. Chiar si mie mi-ar placea asemenea surpriza:d. Si de aceasta data te sfatuiesc sa mergi pe ceva destul de clasic, cum ar fi rochia neagra, insa mai jos ti-am expus de-asemenea cateva modele ce le consider potrivite. Evident, dupa formalitatea petrecerii iti vei da seama daca e cazul de rochie lunga sau ceva mai scurt. Eu sunt de parere ca este un cadou frumos pe care prietena ta va fi mandra sa-l poarte:)
idei de cadouri rochie de craciunidei de cadouri rochie de craciunidei de cadouri rochie de craciun
idei de cadouri de craciun lenjerieEvident, la capitolul haine se incadreaza si lenjeria intima, ce recunosc ca e un cadou mai… senzual, dar pe buna dreptate merita aceasta denumire (decat pt iubite;) )
Asa ca, guys, take your pick, si aveti grija cu masura:)). Ceva lenjerie intima dantelata, cu transparenta, ceva sa va incante si voua simturile:P. Cea mai… ingenioasa idee de cadou odata cu venirea sarbatorilor este un costum de craciunita… sexy:d.
idei de cadouri de craciun lenjerieidei de cadouri de craciun lenjerieidei de cadouri de craciun lenjerieidei de cadouri de craciun lenjerie
Idei de cadouri de Craciun: Bijuterii sau ceasuriidei de cadouri de craciun inel
Aici ar trebui sa nu mai spun nimic si sa pun decat poze, dar nu ma pot abtine sa comentez. Sunt fete si fete, unele vor o bijuterie simpla, ceva foarte finut, altele vor ceva special, stralucitor, altele… vor tot:)).idei de cadouri de craciun cercei
Oricum, cred ca deja stii stilul fetei careia vrei sa-i faci cadoul, asa ca fie ca este un inel (f romantic) mai micut sau cu ceva piatra stralucitoare, fie ca e o bratara subtire sau un model ce-ti ia ochii, lant sau cercei, pe langa bijuteria aleasa conteaza foarte mult si modul de prezentare. Ce zici de un cadou de Craciun gen o jucarie de plus (mare) care sa aiba la gat un lantisor, sau inel? Pe mine ma da pe spate:d.
idei de cadouri de craciun inelidei de cadouri de craciun inelidei de cadouri de craciun
idei de cadouri de craciun lantisorPoti pune bijuteria pe care o alegi laolalta cu rochia de revelion. Ma gandesc ca argintul pe negru da bine:P. Bineinteles ca si un ceas este o idee foarte buna. Este protrivit pentru sefe, dar si pentru toate celelalte femei din viata fiecaruia. E foarte bun si pentru cele care mai obisnuiesc sa intarzie pe la intalniri:P
idei de cadouri de craciun ceas
O pereche de cercei finuti, mici, dar cu stil (mie imi plac cei mai mari, mai vizibili) pot fi o alegere foarte buna. La fel si cu bratara. Daca le iei din argint nici macar nu te costa mult si faci un cadou foarte frumos, elegant dar si ieftin. Bineinteles, asta daca nu au multe pietre pretioase si nu slipesc.
idei de cadouri de craciun brataraidei de cadouri de craciun cercei
Idei de cadouri de Craciun: decoratiuni
idei de cadouri de craciun decoratiuni
idei de cadouri de craciun decoratiuniCand spun decoratiuni ca idee de cadou de Craciun nu ma refer la perdele sau alte dinastea ci la acele obiecte ce apar in perioada Crciunului: lumanarele in Mos Craciuni de ceramica, sau in casa inzapezita, sau ghirlande de brad ce se agata la usa, diverse obiecte de decoratiuni specifice Craciunului.
idei de cadouri de craciun decoratiuniidei de cadouri de craciun decoratiuniidei de cadouri de craciun decoratiuni
Sunt foarte apreciate (daca denota bun-gust si sunt realizate fara cusur) si avantajul acestei idei de cadou este ca se potriveste oricui, desi daca o oferiti unei persoane apropiate poate parea impersonala si ca n-ati stiut ce isi doreste cu adevarat. Recomand acest tip de cadou pentru rude, sefe, amice.
idei de cadouri de craciun decoratiuniidei de cadouri de craciun decoratiuni
idei de cadouri de craciun dopTot un tip de “decoratiune” de Craciun sunt si creioanele sau agrafele personalizate de Craciun dar si dopul festiv sau imbracamintea de sticla de vin care pe mine m-au amuzat teribil:d. Trebuie sa recunoasteti, este un dar inedit si cred ca ar aduce un zambet larg pe fata oricui. O idee de cadou haioasa ce cred ca ar prinde.
idei de cadouri de craciun agrafaidei de cadouri de craciun sticla de vinidei de cadouri de craciun creioane
Idei de cadouri de Craciun: Gadget-uri Electronice
idei de cadouri de craciun rama foto
La categoria aceasta de idei de cadouri de Craciun in forma de gadgets si electronice intra o gramada de lucruri. Aici chiar ar cam trebui sa stii daca isi doreste un mp3 player sau o rama foto digitala, un laptop sau un telefon mobil.
idei de cadouri de craciun breoc fotoAi de ales intre o multitudine de telefoane mobile, unele cu abonament, altele fara, asa ca vezi ai grija sa studiezi bine ofertele. Recomand aceste cadouri gen telefoane mobile si laptopuri (vreau:d;) decat daca te tine punga si iubita ta este de-asemenea un fel de mic “technology freak”. idei de cadouri de craciun mp3 player
Daca insa nu ai un buget asa de mare de sarbatori, te sfatuiesc sa incerci sa te orientezi catre o rama foto digitala (o idee de cadou foarte originala) sau poate un breloc digital (afiseaza diferite poze), mp3 player (au ajuns destul de ieftine) sau poate o pereche de boxe, sau daca gasesti, chiar o camera foto digitala (si aici preturile au inceput sa scada si daca te interesezi pe net gasesti o gramada de promotii).
Idei de cadouri de Craciun: Carti, filme, muzica
idei de cadouri carti
Cartile sau cd-urile cu filme sau muzica sunt o buna idee de cadou de Craciun si se potrivesc foarte bine oricui, bineinteles avand in vedere si subiectul lor. Un album de colinde este foarte bine primit in aceasta perioada si de obicei, avand in vedere ca lumea nu mai are chiar asa mult timp sa citeasca, cred eu ca si cartile sunt un dar foarte potrivit.
idei de cadouri de craciun cartiMergeti in oricare librarie si nu se poate sa nu gasiti o carte potrivita persoanei careia vreti sa-i daruiti un cadou de Craciun. Incepand de la romane, pana la volume de poezii si pana la carti de autocunoastere si imbunatatire, gen cum faci bani, cum slabesti, cum iubesti, etc, in ziua de astazi exista o larga oferta de carti si va garantez ca nu aveti cum sa nu gasiti ceva pe placul vostru.
idei de cadouri de craciun carti
idei de cadouri de craciun cartiPoate ca stiti ca persoana in cauza vrea sa slabeasca si indicat ar fi o carte despre fitness, sau calorii, sau poate ea planuieste o excursie la Paris si un ghid cu tot cu ilustratii nu i-ar strica. Daca vreti sa va surprindeti nepotii o carte de aventuri penru copii este o buna alegere sau de ce nu, un dictionar excplicativ pe un anume subiect , sau basmele copilariei care acum cu greu ajung la cei mici.
idei de cadouri de craciun cartiDaca stiti ca lucreaza intr-un anume domeniu de ce sa nu va prezentati cu un cadou de Craciun sub forma unui ghid de management al resurselor, sau al afacerii sau poate abecedarul crearii paginilor web? Va sta la dispozitie o intreaga oferta!
idei de cadouri de craciun cartiidei de cadouri de craciun cartiidei de cadouri de craciun carti
Idei de cadouri de craciun: Parfumuri si cosmetice
idei de cadouri de craciun parfumuri cosmetice
Ei bine, iar am ajuns la o sectiune unde in mod normal ai trebui sa spun: no comment:d. Va recomand totusi sa luati un parfum decat daca stiti ce ii place sau marca. Nu mergeti pe ghicite, ati putea sa nu nimeriti.
idei de cadouri de craciun parfumuri cosmeticeExista deja o gama foarte larga de parfumuri si aveti de unde alege un cadou de Craciun, iar aici ma refer si la pret, dar poate ca ar trebui sa o luati pe si pe ea la cumparaturi, caci sunt sigura ca stie mai bine ce aroma ii place si ar vrea sa poarte. Cat despre cosmetice si produse de ingrijre, intdauna se poate face cadou un set de baie de exemplu, cu saruri, sampon si spumant foarte frumos mirositor, cu ulei sau lapte de corp in cele mai delicioase arome.idei de cadouri de craciun parfumuri cosmetice
Puteti merge intr-atat incat sa-i cumparati farduri sau produse de machiat insa va sfatuesc ori sa mergeti cu ea, ori sa o lasati sa si le cumpere singura, pentru ca aici fiecare are preferinte, idei preconcepute, etc. Poate doar daca vreti sa-i faceti cadou unei amice un set de farduri complet. Asa da. Insa aveti grija sa nu fie vreun chinezism pentru ca va faceti de ras.
idei de cadouri de craciun femei
Idei de cadouri de Craciun: cosuri de cadouri
idei de cadouri de craciun cos
In ultimul timp s-a inventat un tip de cadou foarte interesant, si anume cosul de Craciun.idei de cadouri de craciun cos
Adica un cos cu produse gen cozonac sau vin si decorat specific de Craciun. Este o idee de cadou foarte ingenioasa si cautata in firme datorita faptului ca se potriveste oricui. Si daca tot se potriveste oricui, de ce nu ati face si voi un asemenea cadou vecinilor, sefilor, rudelor? Doar aveti de unde alege.
Sper ca acest ghid v-a fost folositor in alegerea unui cadou sau daca nu, macar v-a dat o idee despre ce ati putea sa daruiti de sarbatori celor dragi. Cum vi s-au parut ideile de cadouri de Craciun prezentate, aveti si alte sugestii?

Un comentariu:

  1. SCRIE-I LUI MOS CRACIUN CU CE SA TE VIZITEZE!

    Este oficial: Mos Craciun exista, lucreaza la Oringo.ro!

    Tocmai ce l-am angajat pe Mos Craciun care vine sa livreze personal cadourile
    comandate de pe Oringo.ro. Part-time desigur!

    Ai bugetul cam mic anul acesta? Ei bine, noi la Oringo.ro ne-am gandit sa iti facem o surpriza de tinut minte. Punem la bataie 1500 de RON in produse (la alegere) de pe Oringo.ro, pe care le livreaza Mos Craciun personal, de Craciun, tie sau celor dragi.

    Ce trebuie sa faci? Este simplu:

    • Pasul 1: Like la Concurs.

    • Pasul 2: Aboneaza-te la Newsletterul Oringo.ro (automat)

    • Pasul 3: Share la Concurs si un raspuns cu ce ti-ai dori de pe Oringo.ro si de ce crezi ca meriti sa vina Mos Craciun la tine sau la cei dragi.

    Raspunsul care reuseste sa-l surpinda pe Mos Craciun prin creativitate, originalitate si
    sensibilitate va castiga produse in valoare de 1500 de RON de pe Oringo.ro.

    Ti se pare interesant? Intra pe Oringo.ro sa vezi ce produse livreza personal Mos Craciun pe 24 si 25 Decembrie.

    RăspundețiȘtergere