duminică, 19 decembrie 2010

Cadouri pentru EA:

Aranjamente florale unicat - Femeile iubesc florile, iar daca florile capata forma unui aranjament cu design inedit, cadoul va fi cu siguranta si mai apreciat. Andreea Banita este un designer floral care se ghideaza dupa "a oferi un buchet de flori este o sarbatoare in sine". In mainile sale florile se transforma in povesti, iar aranjamentele finale reusesc sa impresioneze de fiecare data.


poza aranjament floral
poza aranjament floral

Accesorii din produse reciclabile - redlime.ro este site-ul de pe care poti achizitiona accesorii inedite, confectionate din ziare si reviste ori ambalaje reciclate. De la genti, curele si portofele, pana la cordelute de par sau tocuri pentru ochelari, RedLime iti ofera alternativa eco la cadourile traditionale.

poza geanta poza geanta plic  

Tratamente corporale inedite - Ingrijirea corporala a devenit o prioritate pentru orice femeie in zilele noastre. De sarbatori, DivaHair iti propune trei variante inedite pentru un cadou plin de rasfat: Machiajul bronzant Sun Makeup este solutia perfecta pentru un bronz natural si uniform, care dureaza intre 4 si 7 zile, in functie de tipul de ten. Procesul de bronzare dureaza maximum 40 de minute, iar efectele se vad dupa 2-4 ore de la aplicarea spray-ului bronzant. De sarbatori, gift cardul Chocolate The Tanning Bar iti ofera 3 sedinte de bronzare Sun MakeUp la pretul de 200 Ron.

Daca esti in cautarea unui cadou relaxant, atunci o sedinta de masaj thailandez ar putea fi solutia ideala. Masajul thailandez elimina toxinele acumulate in corp din cauza stresului psihic si emotional si ajuta la inducerea unei stari de bine, fiind considerat o forma antica de vindecare. Pretul unei sedinte de 90 de minute este de 300 Ron.

poza masaj

Pentru un rasfat total ia in considerare si varianta unui tratament facial pe baza de uleiuri esentiale si masaj personalizat. O astfel de sedinta promite sa redea imediat aspectul placut al tenului si sa ofere o stare placuta de relaxare. Sedinta dureaza 2 ore si 20 minute si costa 330 Ron.

Sedinta de styling personalizat - Orice femeie va fi incantata de o sedinta de styling, mai ales daca vorbim despre o intalnire cu un designer roman, Silvia Serban, care o va ajuta sa-si aleaga accesoriile care ii pun in valoare stilul si personalitatea. Luna aceasta, o sedinta de styling-cadou poate fi achizitionata la pretul de 1.200 Ron.

Cursuri de arta - Pentru pasionatele de arta, DivaHair propune trei variante de cursuri-cadou:

Lectii de muzica personalizate, in functie de aptitudinile si abilitatile cursantului - pian, vioara, violoncel, chitara sau canto. Cursul contine 4 lectii individuale si 4 lectii de teoria si istoria muzicii, cu o durata de 50 de minute fiecare, iar costul este de 420 Ron.

Curs de ceramica - Pentru pasionatele de produse hand made, un curs de modelat ceramica poate fi un cadou inedit si foarte relaxant, in acelasi timp. Durata cursului este de 2 luni, timp in care au loc 8 sedinte a cate 2 ore. Costul cursului este de 1.145 Ron.

poza olarit

Curs de pictura - Notiuni de baza despre pictura si o introducere in cele mai abordate tehnici, totul sub indrumarea pictorului Alexandru Radvan. Cursul dureaza 2 luni, este compus din 8 sedinte a cate 2 ore si poate fi achizitionat la pretul de 1.375 Ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu