duminică, 19 decembrie 2010

CADOURI DE CRACIUN PENTRU PERSOANA IUBITA

Vin sarbatorile! Si ce alta perioada mai potrivita decat Craciunul pentru a arata persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine? Asta este perioada in care toti ar trebui sa uitam de necazuri si sa ne aducem aminte de vremea in care credeam in Mos Craciun si in magia noptilor de iarna.

Si jumatatea ta si-ar dori sa mai poata crede o data in Mos Craciun. Sa-i scrie o lista interminabila cu toate lucrurile pe care si le doreste si, ca prin minune, sa le gaseasca pe toate sub brad. Sigur, totul pare foarte frumos, dar iata ca vine si vestea proasta pentru tine: tu esti mosul. Asa ca vrei, nu vrei, trebuie sa te descurci.

Ce trebuie sa iei in considerare totusi? In primul rand cadoul va fi ales in functie de tipul de relatie in care te afli.

Vrei sa il/o cuceresti
Esti inca in stadiul in care incerci sa te faci remarcat/a de persoana dorita? Atunci un cadou romantic de Craciun te poate ajuta sa-i captezi atentia. Daca sunteti colegi de facultate, de ce nu te-ai oferi sa fii tu Mosul la petrecerea de Craciun anul acesta? Imagineaza-ti surpriza lui/ei atunci cand va primi un cadou deosebit ales special pentru el/ea, in loc de obisnuita cutie-cadou de la supermarket.

Primul Craciun petrecut impreuna
Daca esti cu iubitul/a tau/ta de ceva timp, dar acestea sunt primele sarbatori petrecute impreuna, atunci putin efort depus pentru alegerea cadoului perfect va face acest Craciun unul memorabil. Ai avut timp destul sa il/o cunosti pana acum, deci ar trebui sa stii ce ii place si ce nu.
Daca sunteti singuri in dimineata de Craciun, trezeste-te inaintea lui/ei, pregateste micul dejun, pune o muzica in surdina si intampina-ti jumatatea cu o cafea fierbinte si cadoul mult asteptat. Pentru a spori surpriza as sugera mai multe cadouri, de diferite dimensiuni, de la cele mici, amuzante dar insignifiante, la cele mai valoroase. De exemplu, in cazul unei partenere, daca ii plac lumanarile parfumate poti alege vreo zece de dimensiuni si arome diferite, impachetate fiecare separat, apoi un ursulet de plus intr-un pachet ceva mai mare si, piesa de rezistenta, o cutiuta mica de bijuterii. Efortul tau va fi cu siguranta apreciat.

Reinvie romantismul din trecut
Craciunul este de asemenea momentul perfect pentru a readuce putin romantism intr-o relatie de lunga durata. Arata-i partenerului tau ca inca inseamna ceva pentru tine, dupa toti acesti ani, depunand ceva mai mult efort in alegerea cadoului perfect. Gandeste-te ce si-ar dori el/ea cel mai mult.
Mai tii minte eternele fraze `Tu nu stii ce simt. Nu ma asculti niciodata. Dar trebuie sa-ti spun eu ce vreau? Ar trebui sa ma cunosti deja etc.` ce apar la fiecare cearta? Mda, ce sa-i faci? Are si el/ea dreptate uneori. De aceea acum e momentul sa ii arati ca il/o asculti, ca stii ce simte si ca persoana ei conteaza foarte mult pentru tine. Scaneaza foarte bine ultimele saptamani - cu siguranta trebuie sa fi batut el/ea vreun apropo … si daca nu vrei sa te trezesti cu o fata imbufnata in dimineata de Craciun ar fi cazul sa-ti aduci aminte.
Desi cadoul este foarte important, trebuie sa tii minte ca nu e totul. De fapt, lucrul pe care iubitul/a si-l doreste cel mai mult de Craciun esti tu. Cel mai scump cadou nu valoareaza cat o dimineata in pat cu tine, o plimbare prin parc tinandu-va de mana, o privire care-i reaminteste cat de mult inseamna pentru tine. Permite-ti sa fii copil din nou si iubiti-va ca doi adolescenti. Lasati atmosfera magica a sarbatorilor sa va cuprinda si pe voi si faceti aceste clipe unele de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu