duminică, 19 decembrie 2010

Ce cadouri de Craciun le poti oferi parintilor tai?


In perioada sarbatorilor de iarna, suntem tentate sa acordam mare atentie cadourilor pe care le oferim iubitilor nostri, prietenilor sau copiiilor. Craciunul inseamna iubire si pace asa ca nu ii uita pe cei care te-au adus pe lume si te-au crescut - parintii tai. Ei merita sa primeasca un cadou plin de iubire si care sa le aminteasca cat de mult ii iubesti. Poate fi dificila alegerea unui cadou care sa ii multumeasca dar cu putina straduinta vei reusi sa le aduci zambetul pe buze. Iata cateva idei pentru alegerea cadourilor de Craciun.

Fotografii personalizate
Parintilor tai le va placea sa aibe in sufragerie sau in camera de lucru fotografii ale persoanelor dragi. Poti inrama o fotografie cu tine si sotul/iubitul tau sau cu tine si parintii tai. In plus, acum este foarte usor sa personalizezi obiecte: o cana, un mousepad sau un calendar. Poti apela la serviciile unui centru specializat care iti va personaliza obiectul in timp ce tu faci cumparaturile.

Imbracaminte si accesorii
Nu poti da gres daca le cumperi o piesa vestimentara pe care si-o doresc de ceva vreme dar pentru care nu au vrut sa cheltuie bani sau de care au nevoie. Se vor bucura sa primeasca un pulover calduros sau o vesta pentru anotimpul rece si o pereche de papuci de casa deoarece au o sensibilitate crescuta fata de temperaturile joase.

Bijuterii si ceasuri
Cadourile luxoase ii vor lasa impresionati. Alege o pereche de cercei sau un pandantiv pentru mama ta si un ceas sau butoni pentru camasa pentru tatal tau. Ai grija ca acestea sa respecte gusturile lor. Astfel le vor purta cu mai multa placere si isi vor aminti de gestul tau.

Pentru sanatate
Un cadou bun ar fi unul care ii ajuta sa urmareasca starea de sanatate sau sa ii ajute sa se trateze. Majoritatea oamenilor in varsta au probleme de sanatate si pot folosi obiecte precum un aparat de masaj pentru spate si picioare, perne electrice incalzite pentru solduri sau incaltaminte speciala care sa ii ajute sa mearga mai usor. Poti alege de asemenea intre medicamente, vitamine sau accesorii precum tensiometre.

Relaxare in vacanta
Daca bugetul iti permite, achizioneaza un pachet de vacanta pe o perioada de 3-4 zile pentru doua persoane si ofera-le posibilitatea de a petrece timp impreuna intr-un loc placut unde se pot relaxa si bucura de linista naturii.

Electrocasnice
Aparatele pentru gatit sunt execelente alegeri pentru mama ta. Ii poti usura modul de a gati si va face acest lucru cu mai multa placere. Spre exemplu, poti alege intre o oala de gatit cu aburi (care este foarte buna pentru pastrarea sanatatii lor), un robot de bucatarie sau o cafetiera. Nu uita de alte accesorii de folos in casa - o canapea sau un fotoliu nou, un set de tacamuri nou sau o lampa pentru citit.

A doua zi de Craciun ii poti invita la o plimbare in aer liber si apoi ii poti conduce catre restaurantul preferat, poate acolo unde au luat masa impreuna atunci cand s-au cunoscut. Tine minte ca indiferent ce le vei oferi, parintii tai te iubesc si simplul fapt de a petrecere sarbatorile impreuna cu ei este un cadou. Ajuta-i sa faca pregatirile pentru seara de Ajun si aminteste-le cat de multi tii la ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu